Chipsy_z_szynki.pdf

(228 KB) Pobierz
Chipsy z szynki
Porcje:
Trudność:
Koszt:
98 kcal / 1 porcję (100 g)
Wartości odżywcze na 100 g
% Twojego dziennego zapotrzebowania
*
Kalorie
Białko
Tłuszcz
Węglowod.
1
Ła 5
tw zł
e
98
5%
21 g
45%
1g
2%
0g
0%
*) W oparciu o wytyczne Twojej diety
Czas:
20 min
Przygotowanie: 5 min
Gotowanie: 15 min
Narzędzia:
piekarnik
Składniki:
wędlina:
Sposób przygotowania:
Wędlinę kroimy w paseczki. Układamy na kratce od piekarnika.
Przyprawiamy ulubionymi przyprawami. Wkładamy do rozgrzanego do
180st. piekarnika. Pieczemy tak długo, aż wędlina się wysuszy i będzie
chrupka.
PS. Najlepiej kupić pokrojoną już wędlinę. Plasterki będą równe i
zaoszczędzimy czas na krojeniu
Szynka z piersi
kurczaka
100 g (10 dekagram)
Uwaga!
Dokument przygotowany indywidualnie dla użytkownika
Monikadiet.
Dokument chroniony prawami autorskimi, rozpowszechnianie będzie karane.
Fitatu 2005-16. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Strona 1
Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)
Zgłoś jeśli naruszono regulamin